vrijdag 29 december 2017

Muurteksten woonkamer

Kies eigen kleur, formaat en lettertype. Cars muurstickers tegen lage prijzen. Bestel hier interieurstickers online. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Duurzame stickers voor op de muur? Op zoek naar muurteksten voor in uw woonkamer ?

Is je woonkamer toe aan een opfrisbeurt? Aanbrengen van de muurstickers en muurteksten. De muurstickers zijn eenvoudig aan te brengen op je muur. Plak de stickers altijd op een schone en droge en vlakke achtergrond van je woonkamer.


Met muurstickers maak je van jouw eigen woonkamer een unieke omgeving. Een prachtige, full colour bloesemtak brengt een mooi accent in de hoek van de kamer. Misschien heb je een favoriete spreuk die je als muurtekst in de woonkamer wilt.


Het ontwerp maken we graag voor je!

Wilt u uw woonkamer een origineel en uniek karakter geven? Daarnaast kunt u in onze webshop ook muurstickers vinden die niet alleen uw woonkamer verfraaien. Iedere muurtekst is gemaakt van hoogwaardig vinyl en eenvoudig aan te brengen op een gladde, egale ondergrond zoals muur, meubilair of de woonkamerdeur.


In de woonkamer kun je mooie muurteksten op de muur schilderen of plakken. Hier vind je inspiratie voor muurteksten in de woonkamer. Er zijn zowel Engelse als Nederlandse muurteksten voor in de woonkamer. Set van veertjes Boho style.


Ruim assortiment voor uw gehele huis l Ook verfsjablonen voor ruwere ondergronden. Of ontwerp uw eigen muursticker of muurtekst in onze webshop op een eenvoudige manier. Woonkamers online bestellen. Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Alles voor uw woonkamer bij OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. De muurteksten zijn speciaal ontworpen voor in de woonkamer ! Geef de saaie, kale muur een luxe uitstraling met één van deze muurstickers.


Heb je een eigen muursticker in gedachten?

Kleine muurtekst in de hal op spachtelputz, zoals van dichtbij te zien is kan er prima op spachtelputz geschilderd worden. Ook deze schildering is op spagtelpoets gemaakt, zie de close-up foto. De tekst komt uit een liedje van Spinvis. Muurtekst op spachtelputz. Teksten waar je iedere dag vrolijk van wordt!


Mooi in de woonkamer of hal,. Verkrijgbaar in alle kleuren van onze kleurenkaart. Gunstig geprijsd en gratis geleverd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts