donderdag 7 december 2017

Boeddhabeeld xenos

We bezorgen het mooie boeddhabeeld graag bij jouw thuis, bestel ‘m zonder zorgen bij Xenos. Op basis van je zoekopdracht hebben we onderstaande producten voor je geselecteerd. Staat er niet bij wat je zoekt?


Wij hebben de beeldjes in verschillende formaten, materialen en betekenissen. Panelen en schilderijen Diverse maten Shop nu! Vandaag besteld morgen in huis! Het boeddhabeeld in sukhothai- stijl zit in de half lotus zittende positie of ardha padmasana positie terwijl het zich op een boot. Eigen import vanuit Birma, Nepal, Indonesië.


Hoewel die trend al een paar jaar bestaat, is een boeddhabeeld nog steeds geen gewone aankoop, zoals een elektrische heggenschaar of een barbecue. Boeddhabeelden online kopen? Uur besteld is de volgende dag in huis, slechts euro;3. Voor verzending in nederland. Tuinbeelden van lavasteen, groensteen en gietsteen.


Je hoeft er niet meer voor naar Thailand of naar een new age-winkel: tuincentra en ketens als Xenos hebben ze ook in alle maten. Houten boeddhabeelden van suarhout. Of je nu kiest voor een happy boeddha of een mediterende Thaise boeddha’s, voor alle boeddha’s geldt dat je deze niet overal kunt neerzetten. Daar staat een boeddhabeeld , alsof dat veel normaler, veel neutraler dan een beeld uit de christelijke traditie. Winkelketens als Blokker en Xenos bieden boeddhabeelden aan.


Ik ken boeddhistische Chinesen die ook helemaal niet blij zijn met al die boeddha-beeldjes bij de Blokker, de Xenos en de Intratuin. Zij zien het als heiligschennis. Zou u een beeld van Jezus in uw voortuin zetten? Bezoek een willekeurige Xenos , Action of Intratuin en je kunt er niet omheen. Ze zijn de tuinkabouters van de 21ste eeuw, aldus cabaretier en columnist Thomas van Luyn.


Vraag mensen waarom zij het boeddhabeeld aanschaffen, en het antwoord is: het geeft rust. Rijd op de Avan Breda naar Roosendaal en reusachtige boeddha’s doemen op: van het exotisch tuincentrum De Evenaar te Etten-Leur. Anderen beweren even stellig dat het geen kwaad kan.


Tenminste, als je bedoelingen maar goed zijn. Deze kleine beeldjes zijn leuk om weg te. Horeca centrum Zaandastandaard-eetcafé, standaard-Griek, standaard-tapastent, standaard-90s fusionrestaurant met boeddhabeelden vd Xenos. Die kenmerken zijn dus recht uit het oude India naar onze tijd geteleporteer zoals hiernaast te zien op dit boeddhahoofd van de Xenos.


Boeddhabeeld xenos

De lange oren, ook typisch voor een boeddhabeeld , horen trouwens niet bij de lakshanas. Kijk je toch nèt even wat minder fijn tegen dat Xenos -beeldje aan. Kijk hier de hele aflevering van Zondag met Lubach terug.


Dat schijnt niet te zien te zijn. Ook dit was een tip van mijn Thaise vriend. Het is tot nu toe inderdaad altijd goed gegaan. Op die manier toon je het respect waar de Thai zo op gesteld zijn.


Boeddhabeeld xenos

Varada is een particuliere webwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts